Sluit menu

Infrarood sauna

Stoomcabine

90 graden sauna

Douches

Whirlpool

Zwembad

Lounge / Restaurant

Beautysalons

Infrarood sauna

De infrarood sauna is een milde warme ruimte. De werking van deze sauna is gebaseerd op infraroodwarmte. Deze dieptewarmte dringt tot diep in de huid door. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen spieren heerlijk ontspannen. 

Doordat de warmte tot diep in de huid door dringt worden de afvalstoffen in je lichaam snel afgevoerd.

Reserveer direct

Stoomcabine

De aangename warmte in het stoombad opent de poriën waardoor de mintdampen een diep reinigend effect geven. Het bevordert de elasticiteit en soepelheid van de huid. Daarnaast heeft de stoom een heilzame werking op de luchtwegen. Bij zwangerschap wordt deze cabine afgeraden i.v.m. de mint geur.

Reserveer direct

90 graden sauna

Deze sauna is trouw aan de traditie van muren en banken van zacht gepolijst hout. Met een temperatuur van 90 °C en een lage luchtvochtigheid van 10% is het ideaal voor het reinigen van de huid.

Reserveer direct

Douches

Verspreid over het resort tref je verschillende doucheruimtes aan. Alle douches kunnen naar wens in temperatuur worden ingesteld.

Reserveer direct

Whirlpool

BLUE Beauty De Hunzebergen beschikt ook over een whirlpool. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop.

Reserveer direct

Zwembad

Heerlijk baantjes trekken in een prachtig zwembad? Het kan bij Fletcher Wellness-Hotel Hunzebergen.

Reserveer direct

Lounge / Restaurant

Naast de sauna- en wellnessfaciliteiten tref je in de Spa ook lekkere loungebanken en tafels aan waar je waar je een goed boek, magazine of tijdschrift kunt lezen. Ook is dit de plek voor een echt 'bij-klets' moment tijdens jouw spa-moment. Onze medewerkers voorzien je in dit gedeelte graag van een verse smoothie of heerlijk lunchgerecht.

Reserveer direct

Beautysalons

BLUE Beauty Hunzebergen beschikt over twee uitgebreide beautysalons waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk [ comfort zone ].
Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Wij raden je aan om een week voor aankomst jouw behandeling bij ons te reserveren. Twijfel je over welke behandeling het beste bij jouw huid past? Wij adviseren je daar graag over en bieden voor zowel mannen als vrouwen behandelingen op maat.

Reserveer direct