Sluit menu

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen vind je hieronder. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met het BLUE Contact Center via 0347 754 760 of info@bluewellness.nl.

Reserveren
Moet ik vooraf reserveren?

Ja, reserveren is verplicht. Het is niet mogelijk om de BLUE Wellnesslocaties te bezoeken zonder reserveren. Reserveren is in veel gevallen uitsluitend via onze website mogelijk. Dit staat duidelijk vermeld bij het product wat je wenst te reserveren. Klik hier om direct te reserveren.

Het is verstandig om jouw dagje wellness bij BLUE tijdig te reserveren. We laten een maximaal aantal gasten toe. Het kan dus voorkomen dat er op korte termijn geen plaatsen meer beschikbaar zijn, voorkom dus teleurstellingen en reserveer tijdig. Reserveren kan maximaal 3 maanden vooruit via onze website. Daar zie je ook direct de actuele beschikbaarheid van het product wat je wilt reserveren.

E-tickets & vouchers
Ik heb tickets gekocht maar wil deze aankoop ongedaan maken, kan dat?

Nee, het is niet mogelijk om reeds aangekochte tickets te retourneren. Op alle aankopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing en daar bovenop ook nog de specifieke voorwaarden welke op je ticket vermeld staan. 

Alle vragen rondom Corona
De geldigheid van mijn voucher en/of e-ticket is verstreken, kan ik deze nog gebruiken?

Ja, indien je vouchers in je bezit hebben welke op 19 december 2021 nog geldig waren hebben we verlengd met de periode dat we gesloten zijn geweest. Dit is exact 38 dagen en de nieuwe geldigheid is reeds verwerkt in onze systemen. Je kunt reserveren met dezelfde vouchercodes met de vernieuwde geldigheid. Het kan zijn dat je voucher inmiddels ook al weer verlopen is ondanks de verlenging van 38 dagen, in dat geval is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van je voucher.

Let op! Vouchers welke niet meer geldig waren op 19 december 2021 zijn niet verlengd en zijn dus niet meer geldig. Heb je vouchers van Social Deal? Deze zijn vóór de sluiting al verlengd met 2 maanden en zijn dus niet nog eens extra langer geldig. De geldigheidsdatum op je voucher van Social Deal is ook de geldigheidsdatum die van toepassing is.

 

Behandelingen
Hoe laat vindt mijn geboekte behandeling plaats?

Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen je opgegeven (online) aankomst- en vertrektijd. De behandeltijden worden bij aankomst aan je doorgegeven. 

Kan ik mijn voorkeur voor de behandeltijd doorgeven?

Wij doen onze uiterste best om aan je wensen te voldoen. Echter kunnen wij de tijden niet met zekerheid garanderen. Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen de door jou opgegeven aankomst- en vertrektijd. De tijden van de behandelingen worden bij aankomst aan je doorgegeven.

Kan ik op de dag zelf ook nog behandelingen reserveren?

Beauty behandelingen en massages zijn erg populair. We raden je daarom aan om vooraf je gewenste behandeling te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Indien beschikbaar kun je op de dag zelf nog een behandeling reserveren. 

Cadeaukaarten
Kan ik een cadeaukaart ook aan de receptiebalie kopen?

Het is mogelijk om zowel online als aan de receptiebalie een cadeaukaart aan te kopen. Let op! Dit is alleen mogelijk voor cadeaukaarten. Acties zijn, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven, alleen online in onze webshop te koop. Kijk dus altijd goed naar de voorwaarden om teleurstellingen aan de receptie te voorkomen.

Overige
Ik heb iets laten liggen, hoe gaan jullie hier mee om? (Gevonden voorwerpen)

Na sluitingstijd lopen onze medewerkers een sluitronde langs alle faciliteiten. Eventuele achtergebleven voorwerpen worden verzameld en tot één maand bewaard. Deze voorwerpen kunnen dus tot één maand na het bezoek opgehaald worden.

Na deze maand worden deze voorwerpen beschikbaar gesteld aan een goed doel, of wanneer dit niet mogelijk is weggegooid.